2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident la Brebeni. Un șofer băut a lovit cu mașina un cap de pod și s-a răsturnat

- Advertisement -

Un bărbat de 33 de ani, din municipiul Slatina, s-a ales cu dosar penal după ce a fost implicat într-un accident de circulație produs pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni. Evenimentul rutier a avut loc la miezul nopții de sâmbătă spre duminică și, din fericire, nu s-a soldat cu victime omenești. Doar șoferul, care se afla într-o stare avansată de ebrietate, a acuzat dureri la cap și mâna dreaptă, însă a refuzat transportul la spital.

Conducătorul auto, care era băut, a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul într-un cap de pod, iar în urma coliziunii violente s-a răsturnat într-un șanț de la marginea drumului, spun polițiștii.

„Un conducător auto, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, din direcția Brebeni către Slatina, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un cap de pod. După impact, autoturismul s-a răsturnat în șanț. Bărbatul nu a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au testat șoferul cu aparatul alcooltest și a rezultat o concentrație de 0,80 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, aceasta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Deși nu a suferit răni serioase, conducătorul auto a primit totuși îngrijiri medicale din partea salvatorilor, la fața locului intervenind pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, sprijiniți de cadrele medicale de pe un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

„În accident a fost implicat un sigur autoturism, în care se afla doar șoferul. La sosirea echipajelor, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Slatina, a fost găsit în afara autoturismului, conștient, cu dureri și excoriații la cap și membrul superior drept. Acesta a fost asistat medical la locul evenimentului și a refuzat transportul la spital”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

În urma accidentului, polițiștii rutieri au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți