13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alţi doi olteni, confirmaţi cu virusul SARS-CoV-2. S-a raportat şi un nou deces

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a raportat noile infecții COVID-19, iar în judeţul Olt luni erau cu două mai multe față de ziua anterioară. Astfel, de la începutul pandemiei, bilanțul total al cazurilor de Coronavirus confirmate în rândul oltenilor ajunge la 1.980. Din nefericire, Oltul înregistrează şi un nou deces.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților, care erau deja pozitivi şi sunt internaţi în spitalele din municipiile Slatina şi Caracal, unde primesc tratament de specialitate cei diagnosticaţi cu virusul SARS-CoV-2, în județ avem și o persoană ce a fost reconfirmată pozitiv.

Iar din numărul total de 1.980 de persoane infectate cu COVID-19, Oltul înregistrează, din păcate, și 67 de decese din cauza acestei boli. Însă, toţi oltenii confirmaţi cu Coronavirusul care au pierdut lupta cu boala sufereau şi de alte probleme medicale grave. Ultima persoană care a murit din cauza infecţiei cu virusul SARS-CoV-2 a fost raportată în ultimele 24 de ore.

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt transmit că ultimele două îmbolnăviri, raportate luni de Grupul de Comunicare Strategică, au fost cu transmitere comunitară, iar dintre cei 1.980 de olteni confirmați cu Coronavirus, de la începutul pandemiei, 109 sunt internați în spital, 12 fiind pe Secţiile Anestezie şi Terapie Intensivă Slatina şi Caracal. Totodată, puțin peste 1.820 de persoane infectate cu COVID-19 au fost externate, aproape o mie fiind vindecate, 568 care s-au externat la cerere și puțin peste 260 care au refuzat internarea și au intrat în izolare la domiciliu.

Potrivit cifrelor DSP, sunt şi 10.225 de olteni care s-au testat pentru depistarea noului Coronavirus.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți