6.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Femeie rănită într-un accident produs la Negreni

- Advertisement -

O autoutilitară a intrat în coliziune cu un autoturism aflat în faţa sa pe Drumul Naţional 65 – European 574 în satul Negreni al oraşului Scorniceşti, în urma impactului o femeie de 50 de ani, din localitate, fiind rănită.

Accidentul rutier a avut loc luni dimineaţă şi s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanţe corspunzătoare în mers, spun poliţiştii Serviciului Rutier Olt.

„Un conducător auto de 55 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 65 – E 574, din direcția Pitești către Slatina, nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, în aceeași direcție de mers, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un cap de pod”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Şoferiţa autoturismului, o femeie de 50 de ani, din oraşul Scorniceşti, a fost rănită în urma coliziunii şi a necesitat îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi de poliţiştii rutieri cu aparatul alcooltest, iar în urma rezultatului s+a stabilit că aceştia nu se aflau sub influența alcoolului.

În urma evenimentului, s-a deschis dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți