22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Preşedintele CJ Olt şi consilierii judeţeni şi-au ridicat certificatele doveditoare de aleşi în aceste funcţii

- Advertisement -

Ales într-un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, dar şi echipa sa de consilieri judeţeni din partea Partidului Social Democrat, au fost prezenţi luni în sala de şedinţe a instituţiei administrative pentru a-şi ridica certificatele doveditoare ale alegerii lor în aceste funcții. La eveniment au participat şi aleşii judeţeni ai Partidului Naţional Liberal.

Reales în funcţia de președinte al CJ Olt, Marius Oprescu le-a mulțumit tuturor celor care au făcut posibil obținerea unui rezultat ce le-a permis atribuirea a 21 de mandate de consilieri județeni.

„PSD Olt obține, din nou, un vot masiv de încredere, care a fost posibil datorită dumneavoastră, celor care v-ați implicat să promovați proiectele noastre, celor care ați crezut în propunerile noastre pentru consiliile locale din județ și pentru Consiliul Județean Olt. Consider că avem o echipă coerentă, profesionistă, cu experiență în zona administrativă, formată din consilieri care mă vor ajuta să realizăm planul de investiții propus electoratului și care vor fi aproape de comunitățile care i-au girat. Vă mulțumim pentru că ați ales candidații noștri şi ne-ați oferit, din nou, posibilitatea să continuăm împreună să «Investim în Olt!»”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean.

Din noul legislativ județean pe următorii patru ani fac parte şi reprezentanţi ai PNL Olt care, în urma alegerilor locale care au avut loc pe 27 septembrie, a obţinut 11 mandate de consilieri județeni.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți