18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Tentativă de omor la Crâmpoia. Un bărbat i-a înfipt o furcă în cap surorii, pe stradă

- Advertisement -

Imagini şocante, sâmbătă după-amiază, pe o stradă din comuna olteană Crâmpoia. În urma unor certuri avute în familie, un bărbat de 35 de ani, din localitate, şi-a atacat sora mai mică cu un an şi i-a înfipt o furcă în cap. Procurorii olteni l-au reţinut inculpat pentru infracţiunea de tentativă de omor, viaţa victimei, în vârstă de 34 de ani, fiind pusă în primejdie, iar duminică acesta a fost arestat.

Fapta a fost comisă de inculpat în după-amiaza zilei de sâmbătă, 3 octombrie.

„A fost un conflict între membrii familiei, iar pe fondul acestuia inculpatul a exercitat acte de violenţă fizică asupra surorii sale, care se deplasa pe drumul comunal, împrejurare în care i-a înfipt o furcă în cap, i-a pătruns în zona craniană, respectiv parietal, iar leziunile produse i-au pus în primejdie viaţa. Victima a fost dusă la Spitalul Slatina, pentru îngrijiri medicale”, a declarat Anca Anuţa, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Rănile au fost atât de grave, încât medicii slătineni au luat decizia de a o transfera pe tânără la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, pentru investigaţii medicale amănunţite.

În urma celor constatate, anchetatorii l-au reţinut pe tânărul de 35 de ani, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de duminică acesta a fost prezentat în faţa magistraţilor Tribunalului Olt care au dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată.

Faptul că a fost arestat, dar şi pentru că este despărţit de soţie şi are în îngrijire doi băieţi, ambii minori – de 9 ani, respectiv 11 ani, procurorii Parchetului Olt au înştiinţat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt cu privire la acest aspect, în vederea luării măsurilor legale de ocrotire pentru aceştia. Rădiţa Piroşca, directorul instituţiei, a declarat că în acest caz deja a fost dechisă o anchetă socială, urmând a fi efectuată o evaluare în familie pentru a fi luată cea mai bună măsură de protecţie a celor doi copii, care stăteau cu bunicii paterni, tatăl lor lucrând în construcţii, la Timişoara..

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți