14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Angajatul unei firme din Scorniceşti, mort în Germania

- Advertisement -

Inspectorii de muncă din Olt anchetează nu mai puţin de 19 accidente, produse luna trecută, în care au fost implicaţi angajaţi ai unor diverşi agenţi economici din judeţ, aflaţi în timpul programului de lucru, doi dintre aceştia pierzându-şi viaţa. Unul a murit în străinătate, fiind salariatul unei societăţi comerciale din oraşul Scorniceşti.

Angajatul este un bărbat de 42 de ani, care lucra la o societate de fabricare a betonului, şi a decedat în Germania pe 25 septembrie. Era şofer pe TIR, spun reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt, şi a murit din cauze patologice. Ajunsese Ia destinaţie, iar în momentul în care i s-a făcut rău aştepta ca marfa transportată să fie descărcată. Din păcate, cadrele medicale solicitate la faţa locului nu au mai putut să-l salveze pe oltean, acesta suferind un infarct.

Cea de-a doua persoană care a murit este un bărbat de 56 de ani, angajat al unei societăţi de metalurgie din municipiul Slatina. I s-a făcut rău la serviciu, a fost transportat la spital, unde ulterior a decedat din cauze patologice.

În urma celorlalte 17 accidente care au avut loc în septembrie, persoanele implicate au rămas cu incapacitate temporară de muncă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți