13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Rată de infectare de peste 1,5 cazuri COVID la mia de locuitori, în municipiul Caracal şi comunele Cezieni şi Perieţi

- Advertisement -

Infecţiile cu virusul SARS-CoV-2 au crescut alarmant în trei localităţi ale judeţului Olt. În municipiul Caracal şi comunele Cezieni şi Perieţi rata de incidenţă este 1,5 cazuri la o mie de persoane, calculată în ultimele două săptămâni, iar în această privinţă specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică au înştiinţat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în vederea adoptării unui nou plan de măsuri de prevenire a răspândirii îmbolnăvirii cu COVID-19.

„Pentru limitarea răspândirii infecţiei cu virusul SARS-CoV-2, DSP Olt a înaintat Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, spre analiză şi includere în hotărârea CJSU, un plan de măsuri, respectat pe toată durata perioadei stării de alertă”, se arată într-un comunicat de presă remis de specialiştii în sănătate publică din judeţ.

În acest sens, o şedinţă extraordinară a CJSU Olt va avea loc miercuri dimineaţă, în cadrul întâlnirii membrii comitetului aducând în discuţie şi unele măsuri cu privire la carantinarea unor zone sau regiuni din judeţ, aşa cum s-a întâmplat în cazul satului Greci al comunei Schitu, în urma focarului COVID-19 apărut la Spitalul de Psihiatrie Boli Cronici din localitate.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți