18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatina: Femeie grav rănită, după ce un şofer a dat cu maşina peste ea

- Advertisement -

Eveniment rutier cu urmări grave, marţi după-amiază, în parcarea magazinului Kaufland de pe bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Slatina. O femeie de 54 de ani, din localitate, a fost victima accidentului, aceasta fiind călcată la propriu de un autoturism condus de un slătinean, în vârstă de 40 de ani.

Martorii spun că femeia s-ar fi împiedicat şi a căzut în spatele maşinii. Conducătorul auto era oprit pentru a coborî soţia sa, iar în momentul în care a plecat de pe loc, pentru a parca, nu a văzut persoana ce era căzută la pământ şi a trecut peste ea. La faţa locului au ajuns paramedicii SMURD Slatina, dar şi cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Olt, pentru a acorda primul ajutor victimei, care a ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru investigaţii medicale amănunţite. Din primele informaţii, femeia ar fi rănită grav.

Poliţiştii rutieri au deschis dosar penal în care fac cercetări pentru a stabili exact cum a avut loc evenimentul rutier. „Poliţistii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la locul producerii evenimentului pentru a stabili împrejurările în care acesta s-a produs. În accident au fost implicați un autoturism şi un pieton. Pietonul este o femeie, care în urma accidentului a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Şoferul a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți