10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Nuntă cu aproape 200 de persoane, organizată la Slatina, spartă de polițiști, mascați și jandarmi

- Advertisement -

Se pare că lumea nu ține cont de măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19, într-un restaurant de la ieșire din municipiul Slatina spre comuna Curtișoara fiind organizată o nuntă cu aproape 200 de persoane de etnie romă. Cum liniștea publică în zonă a fost deranjată de petrecăreți, evenimentul a fost sesizat prin apelul de urgență 112, acesta fiind spart de forțele de ordine.

Polițiști, mascați și jandarmi, sprijiniți de reprezentanți ai DSP și DSVSA Olt, au intervenit la restaurantul TCH, unde era organizată nunta, pentru a verifica cele semnalate de apelant, iar în scurt timp evenimentul a luat sfârșit.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin 112, despre faptul că la un restaurant, din municipiul Slatina, se desfășoară un eveniment și este deranjată liniștea publică. Polițiștii din Slatina, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt, al jandarmilor de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt, în cooperare cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică și ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt, s-au deplasat de îndată la fața locului, pentru a efectua verificări”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

La nuntă participau aproximativ 200 de romi, sursa citată spunând că au fost încălcate normele de distanțare fizică și cele de protecție individuală, iar reprezentanții autorităților au dispus suspendarea acesteia.

Activitățile forțelor de ordine încă erau în desfășurare în jurul orei 22:30, celor care au încălcat prevederile legale pe timpul stării de alertă, în contextul pandemiei de Coronavirus, urmând a le fi aplicate sancțiuni contravenționale.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți