14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Preşedintele PSD Olt: La Deveselu cu siguranţă în Consiliul Local vom pune viceprimar

- Advertisement -

Viceprimarul comunei Deveselu, care va îndeplini atribuţiile funcţiei de primar, va fi un social-democrat, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu.

Acesta a afirmat că la Deveselu, unde alegătorii l-au votat în proporţie de peste 60% pe primarul decedat Ion Aliman (PSD), votul a fost unul „nu numai de emoţie”, cetăţenii votând şi cu organizaţia PSD din localitate.

„În momentul de faţă, la Deveselu, unde a fost un ultim vot pentru Ion Aliman, un vot nu numai de emoţie, pentru că Ion Aliman a făcut foarte multe lucruri bune în comuna Deveselu, oamenii l-au apreciat, au votat cu dânsul şi cu organizaţia PSD Deveselu, avem majoritate, cu siguranţă în Consiliul Local vom pune viceprimar. Conform procedurii, acel primar va fi primar interimar până la organizarea de alegeri parţiale, care ar putea să aibă loc atunci când le stabileşte Guvernul”, a spus Oprescu.

Primarul decedat al comunei Deveselu, Ion Aliman, a fost votat de 63,9% dintre alegătorii prezenţi la urne, pe locul al doilea s-a clasat candidatul PMP, Dumitru-Manuel Nica (388 de voturi), şi pe locul al treilea – candidatul ALDE, Ion Păun (207 voturi).

La votul pentru Consiliul Local Deveselu, PSD a obţinut 9 mandate din 13, candidaţii PMP – două mandate, şi câte un mandat de consilier – ALDE şi PNL. 

Sursa: agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți