10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident mortal în zona Podului Olt din Slatina. O persoană a murit

- Advertisement -

O persoană a decedat și alte cinci persoane au fost grav rănite în urma unui accident de circulație produs joi noaptea în zona Podului Olt de la intrarea în municipiul Slatina dinspre Craiova.

Un impact violent a avut loc între două autoturisme, la fața locului fiind prezenți polițiștii rutieri pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

În zonă au acționat și echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Olt și paramedicii SMURD, pentru a acorda primul ajutor victimelor.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt a declarat că la locul producerii accidentului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, cu accesorii pentru descarcerare și un echipaj SMURD, dar și și patru echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Șase persoane se aflau în cele două autoturisme implicate în accident, un tânăr de 31 de ani, din orașul Balș, dar și o tânără de 23 de ani, din aceeași localitate, rămânând încarcerați. Din păcate, salvatorii l-au găsit fără suflare pe conducătorul auto al uneia dintre mașini.

„Șoferul unuia dintre autoturisme și o pasageră din același autovehicul, au rămas încarcerați în urma accidentului. La sosirea echipajelor, șoferul încarcerat, în vârstă de 31 de ani, din orașul Balș, prezenta leziuni incompatibile cu viața. Femeia încarcerată, în vârsta de 23 de ani, din orașul Balș, a fost găsită conștientă, politraumatizată prin accident rutier, iar pentru extragerea acesteia pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Femeia a fost preluată de echipajele medicale și transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina”, a declarat reprezentantul ISU.

Tot la Urgențe Slatina au ajuns și alte trei femei, care se aflau în aceeași mașină, în vârstă de 17, 18 și 31 de ani, conștiente și cu diverse traumatisme prin accident rutier.

Și șoferul celuilalt autoturism, din comuna Strejești, a avut nevoie de îngrijiri medicale amănunțite. „Conducătorul auto al celui de-al doilea autoturism implicat în accident, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Mamura (comuna Strejești n.r.), a fost și el transportat la UPU Slatina, pentru investigații medicale amănunțite”, a conchis Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Revenim cu amănunte!

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți