Autospeciale noi în parcul auto al Jandarmeriei Olt

Nu mai puțin de șase autospeciale noi Dacia Duster și alte cinci autoturisme Dacia Logan au intrat în dotarea parcului auto al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, începând cu luna septembrie a acestui an. Autospecialele au fost achiziționate de Ministerul Afacerilor Interne, prin programul de reînnoire a parcului auto, acestea având dotări de ultimă generație.

Potrivit unui comunicat remis de Jandarmeria Olt, noile autospeciale ale oamenilor legii sunt dotate cu mijloace moderne de semnalizare acustică și vizuală, iar ca o noutate, acestea au fost inscripționate diferit față de modelele anterioare, pe noile mașini fiind aplicat drapelul tricolor și deviza Jandarmeriei „Lege și ordine”.

Vehiculele au fost deja repartizate jandarmilor din șase subunități ale instituției MAI din teritoriu, din acest sfârșit de săptămână putând fi și folosite.

„Autospecialele au fost repartizate subunităților din Slatina, Balș, Caracal, Corabia, Scornicești și Deveselu. Autoturismele vor fi folosite începând de astăzi (vineri n.r.) de jandarmii olteni pentru a asigura mobilitatea echipajelor aflate în misiune și pentru reducerea timpului de răspuns în situații de urgență”, se arată în comunicatul IJJ.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<