13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cum s-a produs evenimentul rutier în care un șofer a murit, iar alți cinci tineri răniți

- Advertisement -

În urma cercetărilor efectuate la locul gravului accident de circulație, care a avut loc joi noaptea la podul rutier de peste răul Olt, situat la intrarea în Slatina, polițiștii rutieri au stabilit că vinovat de producerea acestuia este tânărul care și-a pierdut viața. Este vorba despre un bălșean de 31 ani, ca urmare a impactului violent dintre cele două autoturisme implicate și alți cinci tineri fiind răniți.

„Un bărbat de 31 de ani, din orașul Balș, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 65 – European 574, la ieșire din Slatina, pe sensul de mers Slatina – Craiova, ar fi efectuat în mod neregulamentar manevra de întoarcere, peste marcajul axial dublu continuu, fiind acroșat de un autoturism ce circula în aceeași direcție”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma coliziunii, bărbatul de 31 de ani a decedat, iar alte patru tinere aflate în mașina condusă de acesta, cu vârstele cuprinse între 17 și 31 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital. De acordarea primului ajutor a avut nevoie și conducătorul celuilalt autoturism, un tânăr de 21 de ani, din Strejești.

Mai multe echipaje de salvatori ale ISU și Serviciul de Ambulanță Olt au acordat îngrijiri victimelor, mai ales că două dintre ele, șoferul mort și încă o tânără au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale mașinii în care erau.

Conducătorul auto din Strejești a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului stabilindu-se că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma accidentului, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți