9.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

26 de infecții COVID-19, raportate într-o singură zi în județ. Oltul înregistrează și două noi decese

- Advertisement -

Oltul a ajuns la 2.230 infecții cu virusul SARS-CoV-2, de la începutul pandemiei, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Numai în ultima zi 26 de persoane au fost confirmate cu noul Coronavirus. Autoritățile centrale au transmis că în județ avem și acum bolnavi internați în unitățile medicale, ce ies pozitiv la retestarea pentru depistarea COVID-19, însă avem și două persoane care au încetat din viață.

Potrivit datelor oficiale raportate duminică de Grupul de Comunicare Strategică, distinct de cele 26 de cazuri nou confirmate cu Coronavirus, în ultimele 24 de ore, în urma retestării pacienților internați în spitalele din municipiile Slatina și Caracal, unde sunt tratați cei diagnosticați cu boale, care erau deja pozitivi, sunt alte două persoane din județul Olt care au fost reconfirmate pozitiv. 

Din nefericire, dintre cei 2.230 de olteni infecți cu virusul SARS-CoV-2, sunt 81 care au murit, de la începutul pandemiei, însă aceștia aveau și alte boli asociate. Decesele ultimilor doi au fost comunicate oficial duminică.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți