19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

O nouă îmbolnăvire cu infecția COVID-19 și încă un deces în Olt

- Advertisement -

Încă o creștere a numărului de persoane care sunt confirmate cu virusul SARS-CoV-2 în județul Olt a fost raportată luni de Grupul de Comunicare Strategică. Sunt în total 2.231 de infecții COVID-19, înregistrate de la începutul pandemiei, iar în ultima zi a fost comunicată o singură astfel de îmbolnăvire.

Continuăm să avem în județ și bolnavi internați în spitalele din municipiile Slatina și Caracal, unde sunt tratați cei diagnosticați cu Coronavirus, al căror rezultat, în urma retestării, este tot pozitiv.

Potrivit de Grupul de Comunicare Strategică, distinct îmbolnăvirea nouă anunțată, în urma retestării pacienților internați care erau deja pozitivi, în ultimele 24 de ore au fost doi olteni ce au fost reconfirmați pozitiv.

Oltul înregistrează și 82 de persoane din totalul celor confirmate cu virusul SARS-CoV-2 care au decedat, de la începutul pandemiei. Însă, toate acestea, pe lângă infecția COVID-19, aveau și alte probleme de sănătate grave. Ultimul oltean care a murit din cauza Coronavirusului, a fost raportat în ultima zi.

Este vorba despre o femeie de 73 de ani, din comuna Rusănești, care pe 1 octombrie a fost internată la Spitalul Municipal Caracal, unitatea medicală suport COVID-19 din județul Olt, iar ziua următoare a fost confirmată cu virusul SARS-CoV-2. Nouă zile mai târziu, respectiv duminică, 11 octombrie, din păcate, bătrâna a încetat din viață, potrivit specialiștilor Direcției de Sănătate Publică Olt cauza decesului fiind stopul cardiorespirator și infecția COVID-19, iar ca și comorbidități o boală cronică de rinichi stadiul IV.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți