6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Țigani surprinși cu drona în timp ce furau materiale de construcții de pe Drumul Expres

- Advertisement -

Lucrările se desfășoară în ritm alert la Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitești, iar acest lucru poate fi observat cu ochiul liber, dar și prin intermediul imaginilor video surprinse din dronă și postate pe YouTube. Însă, într-o filmare care a fost făcută duminică și postată luni pe Internet, au fost surprinși și țigani care fură materiale de construcții de pe șantierul șoselei de mare viteză. Se întâmplă pe tronsonul 2 al lotului 2, undeva în dreptul comunei Bârza.

În imaginile surprinse se vede o căruță trasă de doi cai, dar și nouă adulți și copii, care se chinuie și reușesc să urce în atelajul hipo bunuri furate de pe Drumul Expres. Au observat însă că au fost văzuți din dronă și încearcă să se facă nevăzuți, acoperindu-și fețele, dar nu ezită să arate și câteva semne obscene.

Deși la Poliția Olt nu s-a depus nicio plângere penală cu privire la furtul de pe șantierul șoselei de mare viteză, oamenii legii s-au autosesizat în urma imaginilor apărute în online, iar acum vor să-i identifice pe hoți, în cauză fiind deschis și un dosar penal.  

„La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Olt nu există nicio plângere privind sustragerea unor bunuri din zona în care se efectuează lucrări de construcție a Drumului Expres Craiova – Pitești, în apropierea localității Bârza. În urma unor imagini apărute în mediul online, polițiștii Postului de Poliție Bârza s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru identificarea celor care au săvârșit fapta, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți