8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Impact violent între două autovehicule, pe o stradă din Slatina

- Advertisement -

Eveniment rutier, marți dimineață, pe strada Ecaterina Teodoroiu, în apropierea trecerii de pietoni de lângă Casa de Cultură a Tineretului Slatina. O autoutilitară a izbit violent un autoturism, din primele informații accidentul petrecându-se pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers.

Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime și doar cu pagube materiale, iar polițiștii rutieri slătineni s-au deplasat la fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care acesta s-a produs.

„În această dimineață (marți n.r.), pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate două autovehicule. Polițiștii Biroului Rutier Slatina sunt la fața locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. În urma tamponării, au rezultat doar pagube materiale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit că vinovat de producerea evenimentului este șoferul autoutilitarei, un bărbat de 46 de ani, din municipiul București, acesta primind trei puncte penalizare și o sancțiune contravențională de 580 de lei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți