Jandarmii olteni, o nouă campanie de donare de sânge pe timpul pandemiei de Coronavirus

Acum, când trecem prin vremuri grele, în contextul actual al pandemiei de COVID-19, trebuie să fim mai mult alături de semeni, iar efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au zis să îi ajute pe cei aflați la nevoie prin participarea la o nouă campanie de donare de sânge.

Atât marți, 13 octombrie, cât și pe 14 octombrie, 15 jandarmi olteni vor fi prezenți la Centrul de Transfuzie Sanguină Olt, cu sediul în Slatina, pentru a dona sânge atât de necesar celor care se află la necaz.

„Jandarmii olteni se află la cea de-a doua donare de la începutul pandemiei de Coronavirus, fiind mereu alături de semenii lor, nu numai atunci când au nevoie de protecţie, ci şi prin gestul donării de sânge pentru cei care se confruntă cu mari probleme de sănătate”, a declarat Claudia Sandu, purtătorul de cuvânt al IJJ.

Sursa citată a adăugat că și anii trecuți efectivele Jandarmeriei Olt s-au implicat în activităţi umanitare, astfel încât, la nivelul instituţiei, acest gest a devenit o tradiţie. „Prin aceste iniţiative dorim să sprijinim atragerea de noi donatori, lansând un îndemn pentru toţi membrii comunităţii să se alăture prin voluntariat  în astfel de acţiuni umanitare, acordând un real ajutor persoanelor aflate în dificultate”, a conchis reprezentantul instituției.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<