3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

50 de infecții COVID-19 și două decese în județ, comunicate în ultima zi

- Advertisement -

Îmbolnăvirile noi cu virusul SARS-CoV-2 au fost raportate și, potrivit datelor oficiale comunicate miercuri de Grupul de Comunicare Strategică, în Olt se înregistrează 2.346 de infecții de la începutul pandemiei. Doar în ultimele 24 de ore au fost 50 de cazuri COVID-19, însă în județ avem și acum bolnavi internați în spital ce ies pozitivi la retestarea pentru depistarea infecției cu virusul. Din păcate, județul Olt apare din nou și pe lista deceselor.

Distinct de cele 50 de îmbolnăviri cu noul Coronavirus confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi și internați în unitățile medicale din județ, unde primesc tratament de specialitate pentru această boală, în ultima zi au fost nouă persoane reconfirmate pozitiv la infecția cu virusul SARS-CoV-2.

În județul Olt avem şi 86 de persoane diagnosticate cu COVID-19 ce au încetat din viaţă, de la începutul pandemiei, însă, pe lângă această boală, majoritatea aveau și probleme de sănătate grave. Ultimele două decese au fost raportate miercuri de Grupul de Comunicare Strategică.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți