7.3 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii din Olt, percheziții pentru prinderea unor hoți de anvelope fabricate la Pirelli Slatina

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, cu sprijinul celor de la IPJ Dâmbovița, au efectuat, joi dimineața, două percheziții în localitatea dâmbovițeană Cojasca, la domiciliile unor bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Este vorba despre doi dâmbovițeni, implicați în furtul a 140 de anvelope, fabricate și încărcate de la societatea Pirelli Tyres din municipiul Slatina, care, în loc să ajungă în Portul Constanța, pentru export, au fost descărcate în curtea unuia dintre bărbați, care era șoferul al TIR-ului cu care au fost transportate.  

Furtul a avut loc în urmă cu mai bine de o lună, spun polițiștii. „Din cercetări a reieșit faptul că la data de 12 septembrie 2020, cei doi bărbați, în complicitate, ar fi sustras dintr-un autocamion 140 de anvelope, în timp ce erau transportate de la societatea producătoare, în vederea exportului. În urma celor două percheziții efectuate în localitatea Cojasca, județul Dâmbovița, polițiștii SICE Olt au găsit cele 140 de anvelope, prejudiciul fiind recuperat în totalitate”, a declarant Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Ambii bărbați, unul de 44 de ani și celălalt de 47 de ani, au fost ridicați și conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Polițiștii olteni au fost sprijiniți la descinderi de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți