15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Polițiștii și jandarmii, verificări în municipiul Caracal, unde purtarea măștii este obligatorie

- Advertisement -

Municipiul Caracal este prima localitate din județul Olt unde autoritățile au impus deja obligativitatea purtării măștii de protecție atât în spații închise, cât și în cele deschise, dar și alte măsuri prevăzute pe timpul stării de alertă, în contextul actual al pandemiei de Coronavirus, dar și a faptului că rata de incidență cu virusul SARS-CoV-2 se situează undeva la 3 cazuri la mia de locuitori. De aceea, joi dimineață localitatea a fost împânzită de polițiști și jandarmi, forțele de ordine fiind coordonate de prefectul de Olt Florin Homorean și conducerea IPJ Olt.

Acțiunea desfășurată în Caracal, pe linia limitării răspândirii infecției COVID-19, a fost una preventivă, anunță polițiștii.

„Peste 50 de polițiști rutieri, de ordine publică, investigații criminale și investigare a criminalității economice, împreună cu jandarmi olteni au fost prezenți în zonele aglomerate, piețe, în zonele adiacente unităților de învățământ și unităților medicale, unde au discutat cu cetățenii asupra necesității purtării măștilor de protecție, pentru sănătate proprie și a celor din jur”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

În cadrul activităților desfășurate în localitatea olteană în care purtarea măștii este obligatorie, voluntarii Crucii Roșii Olt au distribuit peste 400 de măști de protecție celor întâlniți în Caracal.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți