3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alte 82 de infecții COVID-19 în județul Olt, raportate în 24 de ore. Este anunțat și un deces

- Advertisement -

De la o zi la alta, îmbolnăvirile cu noul Coronavirus sunt într-o continuă creștere în Olt. Potrivit raportării Grupulului de Comunicare Strategică de luni, nu mai puțin de 82 de infecții cu virusul SARS-CoV-2 s-au înregistrat în ultima zi, iar de la începutul pandemiei bilanțul total al cazurilor a ajuns la aproximativ 2.800, mai precis 2.769. În județ mai avem și acum persoane care sunt internate în spitalele oltene care sunt retestați pozitiv la depistarea infecției COVID-19, însă am înregistrat și un deces.

Statisticile oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică arată că distinct de cele 82 cazuri nou confirmate cu SARS-CoV-2 în Olt, în urma retestării pacienților internați în spitalele din județ, unde sunt tratați cei infectați cu virusul, care erau deja pozitivi, în 24 de ore sunt alte 17 persoane ce au fost reconfirmate pozitiv cu virusul.

Din totalul de 2.769 de olteni diagnosticați cu COVID-19 înregistrați în județ, sunt și 91 care au murit din această cauză, de la începutul pandemiei, însă majoritatea dintre acestea aveau și alte probleme medicale grave. Ultimul deces a fost anunțat luni de autoritățile centrale.

Este vorba despre un bărbat de 65 de ani, din comuna Morunglav, care a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina pe 25 septembrie, pe 26 septembrie fiind confirmat cu virusul SARS-CoV-2 și transferat la Spitalul Municipal Caracal, unitatea medicală suport COVID-19 din județul Olt. Decesul acestuia a survenit duminică, 18 octombrie, ca și cauze fiind stop cardiorespirator, infecție COVID, spun specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt, care au menționat că boala asociată pe care o avea a fost ciroză hepatică etanolică decompensată portal și parenchimatos.

Cătălin FIRCOIU 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți