2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Asistentă de la Spitalul Slatina, diagnosticată cu virusul SARS-CoV-2, în stare gravă. Are nevoie de plasmă

- Advertisement -

Cecilia Dina este asistentă la Secția de Medicină Internă din Spitalul Județean de Urgență Slatina și recent a contractat infecția COVID-19. Starea sa de sănătate este gravă, în prezent fiind internată la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, având nevoie urgentă de plasmă rezultată din sângele donat de la pacienții care au avut noul Coronavirus și s-au vindecat.

Colegii din spitalul slătinean au făcut apel la semeni pentru a dona sânge, la fel și reprezentanții Centrului de Transfuzii Sanguine Olt, care au transmis că este mai ales nevoie de sânge grupele 0 și A, dar și donatorii care au alte grupe de sânge sunt așteptați. În sprijinul asistentei Cecilia Dina au venit și reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne, care au postat un apel pe pagina oficială de Facebook.

„În acest moment, asistenta de la Medicina Internă a Spitalului Slatina, diagnosticată cu COVID-19, se află internată la Terapie Intensivă, având mare nevoie de plasmă. Ne alăturăm apelului personalului medical din spital și vă rugăm și noi, din suflet, să ajutați. Rugămintea noastră este adresată tuturor celor care s-au vindecat în urma infectării cu COVID-19. Voi, cei care ați învins, puteți salva alte vieți! Nu trebuie decât să acceptați să donați plasmă”, este apelul făcut de MAI.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți