12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Au apărut cazuri de Coronavirus în alte centre ale DGASPC Olt

- Advertisement -

Pe lângă focarele de Coronavirus de la Complexul de Servicii Persoane Adulte Slatina și Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Cezieni, în ultimele 24 de ore au apărut cazuri de Coronavirus și în alte două centre din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt. Patru sunt la tineri de la un centru din Caracal și un altul la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Fălcoiu, infectat cu COVID-19 fiind un angajat.

82 de infecții noi cu virusul SARS-CoV-2 au fost anunțate luni de autoritățile centrale, iar în județul Olt, de la începutul pandemiei, bilanțul total a ajuns la 2.769 de cazuri. Dintre cazurile noi, patru sunt tineri din Centrul de Abilitare și Reabilitare Caracal, un salariat de la azilul de bătrâni din Fălcoiu, un angajat de la Spitalul Municipal Caracal, unitatea medicală suport COVID-19 din județul Olt, restul fiind cu transmitere comunitară.

Din totalul celor 2.769 de persoane cu Coronavirus, 152 sunt pacienți internați în spitalele oltene, 24 fiind la Secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă Slatina și Caracal. Alți puțin peste 2.520 de olteni sunt vindecați, externați la cerere și care au refuzat internarea şi sunt izolați la domiciliu. Totodată, 91 de persoane din Olt, care au fost diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2, au pierdut lupta cu boala.

Potrivit statisticilor specialiștilor în sănătate publică, în județ sunt şi 11.647 de olteni care s-au testat pentru depistarea COVID-19.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți