14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Betonieră răsturnată pe DN 65 – E 574, la intrarea în Slatina dinspre Pitești

- Advertisement -

O betonieră a ajuns în afara părții carosabile și s-a răsturnat, marți după-amiază, pe Drumul Național 65 – European 574, la intrarea în municipiul Slatina dinspre Pitești. Din fericire, în urma accidentului, conducătorul auto, un bărbat de 53 de ani, din comuna Schitu, a scăpat cu viață.

Polițiștii rutieri au ajuns la fața locului pentru cercetări. „Polițiștii rutieri s-au deplasat pe DN 65 – E 574, la ieșirea din municipiul Slatina către Pitești, la locul producerii unui eveniment rutier. În accident a fost implicată o cifă de beton, care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Nicio persoană nu a fost rănită”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Din primele date, se pare că șoferul betonierei, care era încărcată, ar fi încercat să evite impactul cu un autoturismul din fața sa, care era oprit pentru a lăsa o altă mașină al cărei conducător auto se încadrase pentru a efectua un viraj la stânga și a intra pe un drum agricol din zonă. Pur și simplu, ca să evite coliziunea față – spate cu vehiculul din fața sa, șoferul cifei de beton a tras de volan dreapta și astfel s-a răsturnat pe marginea drumului.

Oamenii legii au rămas la locul producerii evenimentului rutier pentru a stabili împrejurările în care acesta a avut loc.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți