19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Se constituie Consiliul Local al municipiului Caracal

- Advertisement -

A trecut aproape o lună de la alegerile locale pentru desemnarea primarilor, consilierilor locali, președintelui Consiliului Județean și consilierilor județeni, iar la nivelul localităților oltene încep ședințele de constituire a consiliilor locale. Una dintre primele localități în care va avea loc o astfel de ceremonie este municipiul Caracal, la evenimentul ce va fi organizat miercuri fiind așteptați Marius Oprescu, președintele ales pentru al doilea mandat al CJ, și prefectul de Olt Florin Constantin Homorean.

Partidul Social Democrat este cel care deține majoritatea în Consiliul Local Caracal, noua componență pentru următorii patru ani fiind 10 consilieri ai PSD, cinci consilieri ai Partidului Național Liberal și patru consilieri ai Partidului Pro România.

În urma alegerilor locale din data de 27 septembrie, municipiul Caracal are un nou primar în persoana lui Ion Doldurea din partea PSD, formațiune politică ce va da și viceprimarul urbei, având în vedere că deține majoritatea în CL.

Surse din Prefectura Olt au anunțat că ședințele de consitituire a consiliilor locale de la nivelul tuturor celor 112 localități ale județului se vor încheia cel mai probabil în prima săptămână a lunii noiembrie, ținând cont de faptul că unele instanțe de judecată oltene nu au finalizat procedurile de validare ale primarilor și consilierilor locali aleși în urma alegerilor de la sfârșitul lunii trecute.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți