9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șoferi cu dosare penale, după ce au fost prinși băuți în trafic. Un tânăr conducea un ATV fără permis

- Advertisement -

Doi conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic de polițiștii rutieri, care au stabilit că se aflau la volan în stare de ebrietate. Un tânăr care conducea un ATV neînmatriculat și fără permis este cercetat și el de oamenii legii.

Un bărbat de 54 ani, din municipiul Caracal, a fost oprit în trafic de polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 1,43 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Și pe strada Alexandru Ioan Cuza, din comuna Rotunda, a fost depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Amărăștii de Jos, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,67 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Ambii șoferi sunt cercetați acum pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

O altă infracțiune rutieră a fost constatată pe strada Trandafirilor, din comuna Vlădila. Un tânăr de 19 ani, din localitate, a fost prins în timp ce conducea un ATV neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți