22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Amenzi pentru trei șoferi care transportau ilegal lemne de foc. Materialul lemnos, confiscat de polițiști

- Advertisement -

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Osica de Sus au continuat joi să acționeze pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul silvic, iar trei bărbați au fost amendați cu 5.000 de lei pentru transport ilegal de lemne de foc.

Doi bărbaţi din comuna Berevoieşti, judeţul Argeş, au fost depistaţi în trafic în timp ce vindeau material lemnos, cu două autoutilitare, fără a avea avize de însoțire valabile. „Întreaga cantitate de lemne a fost inventariată de reprezentanții Ocolului Silvic Caracal, rezultând 3,68 metri cubi lemn de foc specia anin negru, aceasta fiind ridicată în vederea confiscării. Cei doi au fost sanctionaţi contravenţional cu amendă de 1.000 de lei fiecare”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Totodată, a mai fost prins în trafic și un bărbat din municipiul Caracal care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 2,75 metri cubi lemn de foc specia carpen, având avizul de însoţire secundar cu termenul expirat. Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat cu amendă de 3.000 de lei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți