14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Elevul dispărut după ce a plecat de la ore, găsit în zona Pieței Zahana din Slatina

- Advertisement -

UPDATE: Elevul care a plecat de la ore și nu a mai ajuns la domiciliul din comuna Vâlcele a fost găsit. Căutările polițiștilor au durat mai puțin de o oră, după ce mătușa lui i-a anunțat dispariția, adolescentul de 15 ani, care învață la Liceul Metalurgic Slatina și mai răspundea la telefonul mobil, fiind găsit în zona Pieței Zahana din localitate, fără a fi victima vreunei infracțiuni.

„În urma activităţilor desfășurate, minorul a fost găsit de polițiști pe raza municipiului Slatina. În prezent se află la sediul Poliției municipiului Slatina, urmând să fie predat familiei. Acesta a declarat că nu a fost victima niciunei infracțiuni”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Există posibilitatea ca tânărul să fi pierdut microbuzul cu care ajungea de obicei la Vâlcele și urma să ia un alt mijloc de transport din zona Pieței Zahana Slatina, unde sunt stații de călători, pentru a se duce acasă.

Știrea inițială: Un băiat de 15 ani, din comuna Vâlcele, elev al Liceului Tehnologic Metalurgic din municipiul Slatina, este căutat de polițiști după ce în după-amiaza zilei de vineri nu s-a mai întors acasă.

Adolescentul ar fi trebuit să ajungă la domiciliu în jurul orei 14:30, venind de la Slatina cu microbuzul, însă cum acest lucru nu s-a întâmplat mătușa lui a anunțat dispariția prin apelul de urgență 112.   

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizaţi prin 112 de o femeie, din comuna Vâlcele, cu privire la faptul că nepotul său, Marian Fieraru, în vârstă de 15 ani, a plecat după terminarea cursurilor școlare, din municipiul Slatina, şi nu a mai revenit acasă”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Semnalmentele elevului sunt înălțime aproximativ 1,65 metri, constituție atletică, greutate 45 – 50 de kilograme, ten măsliniu și față ascuțită. Ultima oară când a fost văzut, Marian Fieraru era îmbrăcat în pantaloni de trening de culoare închisă, tricou înflorat și geacă neagră din fâș.

Activitățile de căutare sunt în plină desfășurare, polițiști din cadrul Poliției municipiul Slatina, împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Coteana, fiind angrenați în misiunea de găsire a tânărului din Vâlcele. Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea sa, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune de urgență la 112.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți