11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șef de tren din Șopârlița, prins băut în timpul serviciului

- Advertisement -

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Șopârlița, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști, în timpul programului de lucru, în stare de ebrietate.

Fapta a fost constatată acum două zile de polițiștii de la Transporturi Feroviare Târgu Jiu, olteanul fiind șef de tren.

„Polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Târgu Jiu au identificat un bărbat de 51 de ani, din comuna Șopârlița, județul Olt, având funcția de șef tren, care s-a prezentat la serviciu sub influența băuturilor alcoolice, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,13 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ Gorj.

Ulterior, bărbatul din Șopârlița a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru prezența la serviciu, sub influența alcoolului, a unui angajat cu atribuții privind siguranța circulației de transport pe cale ferată.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți