8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident grav pe centura ocolitoare a municipiului Caracal. Două autoturisme și o autoutilitară implicate, patru persoane rănite

- Advertisement -

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident de circulație grav produs, sâmbătă după-amiază, pe centura ocolitoare a municipiului Caracal. Două autoturisme și o autoutilitară au fost implicate, la fața locului fiind nevoie de intervenția pompierilor de la Detașamentul Caracal și Garda Stoenești, care au acționat cu două echipaje SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare. În sprijinul pompierilor a acționat și un echipaj medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Șase persoane se aflau în cele trei vehicule, iar șoferul unuia dintre cele două autoturisme a rămas încarcerat în urma evenimentului, spune Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

„Bărbatul încarcerat, în vârstă de 25 de ani, din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, a fost extras cu ajutorul accesoriilor specifice și preluat de echipajele medicale. Pacientul era conștient, prezenta traumatism toraco-abdominal, traumatism de bazin și traumatism la membrul inferior stâng și a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Caracal. Pasagerul din același autoturism, în vârstă de 23 de ani, tot din Drobeta Turnu Severin, a fost transportat la CPU Caracal, conștient, cu excoriații la nivelul feței și membrului superior stâng”, a declarat reprezentantul ISU.

Tot la Spitalul Caracal au fost transportate și cele două persoane aflate în celălalt autoturism, ambele din localitatea Clejani, județul Giurgiu, șoferul, în vârstă de 51 de ani, cu traumatism de șold, și pasagera, în vârstă de 52 de ani, cu traumatism toracic. În autoutilitară erau tot două persoane care nu prezentau urme vizibile de traumă și au refuzat transportul la spital.

La fața locului au ajuns și polițiștii rutieri pentru a face cercetări și a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat despre faptul că pe Varianta Ocolitoare 6 G, în afara municipiului Caracal, a avut loc un eveniment rutier. La fata locului au fost găsite două autoturisme și o autoutilitară avariate, patru persoane, cei doi conducători ai autoturismelor și doi pasageri din acestea necesitând îngrijiri medicale și transportarea la spital. Cercetările au fost efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, aceștia desfășurând activități pentru stabilirea cu exactitate a modului cum s-a produs accidentul”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Șoferii celor trei vehicule implicate în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar polițiștii au deschis dosar penal în care cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți