14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

62 de infecții noi cu SARS-CoV-2 și încă un deces în județ, raportate de autorități

- Advertisement -

O nouă zi, o nouă creștere a persoanelor din Olt care sunt infectate cu COVID-19. Potrivit datelor oficiale raportate duminică de Grupul de Comunicare Strategică, alte 62 de îmbolnăviri noi cu Coronavirus au fost înregistrate în ultima zi, iar bilanțul total al cazurilor, de la începutul pandemiei, a ajuns la 3.107. Avem și pacienți cu rezultat pozitiv la retestare, iar județ apare din nou pe lista cu decese.

Pe lângă noile infecții cu SARS-CoV-2, în județul Olt avem și acum bolnavi internați în spitală, care sunt retestați pozitiv la virus. Distinct de cele 62 de cazuri nou confirmate în județ, în urma retestării pacienților care erau pozitivi, sunt 25 de persoane ce au fost reconfirmate pozitiv cu Coronavirus.

Din totalul celor 3.107 olteni diagnosticați cu COVID-19, sunt 98 care au pierdut lupta cu boala, majoritatea acestora suferind și de alte probleme medicale grave. Ultimul deces a fost raportat de autoritățile centrale duminică, însă acesta a fost înregistrat în urmă cu trei zile. Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Tufeni, care în data de 13 octombrie s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. A fost investigat pentru infecția SARS-CoV-2, rezultatul pozitiv primindu-l ziua următoare. Din păcate, după opt zile, pe 22 octombrie, acesta a murit din cauza unui stop cardiorespirator, bronhopneumonie și infecția COVID-19, transmit specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt, ca și boli asociate având hipertensiune arterială și casexie.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți