11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

38 de infecții noi COVID-19, raportate în Olt. Bilanțul total a ajuns la 3.145 de cazuri

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a raportat luni în județul Olt un număr de 38 de infecții noi cu virusul SARS-CoV-2, bilanțul total al îmbolnăvirilor, de la începutul pandemiei, ajungând la 3.145.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județ, care erau deja pozitivi, în ultimele 24 de ore au fost trei persoane reconfirmate pozitiv la infecția COVID-19.

De asemenea, în Olt avem și 98 de persoane care au pierdut lupta cu noul Coronavirus, de la începutul pandemiei. Însă, luni a mai avut loc un deces al unei femei de 47 de ani, din orașul Balș, asistentă medicală a spitalului din localitate, care era internată la Spitalul Municipal Caracal, unitatea medicală suport COVID-19 din județ, dar acesta ar urma să fie raportat marți de autoritățile centrale.

La începutul săptămânii, în județul Olt rata de incidență a cazurilor de Coronavirus la mia de locuitori, în ultimele 14 zile, este, potrivit datelor oficiale comunicate de Grupul de Comunicare Strategică, este de 0,93 la 1.000 de persoane, situându-ne în zona verde.

Coronavirus – situația epidemiologică la zi

30 de beneficiari din Centrul de Abilitare și Reabilitare Caracal, doi salariați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, doi angajați la Spitalul Municipal Caracal, două persoane în două unități de învățământ liceal, un salariat Evidența Populației Caracal – printre ultimele infectări;

Din totalul de 3.145 de cazuri confirmate, 1.170 persoane sunt vindecate;
156 persoane internate în spital;

23 pacienți aflați pe Secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă Slatina și Caracal;

12.536 persoane testate pentru depistarea noului Coronavirus.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți