20.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident cu trei răniți în intersecția de la Bobicești. Două autoturisme implicate

- Advertisement -

Două autoturisme în care se aflau patru persoane au fost implicate, joi după-amiază, într-un grav accident produs la intersecția Drumului Național 65 – European 574 cu Drumul Județean 644, în zona de intrare în comuna Bobicești. În urma impactului violent, trei persoane au ajuns la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Pompierii Gărzii Balș, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit la fața locului pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor accidentului rutier, unde au acționat și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că paramedicii SMURD au asistat la locul evenimentului toate cele patru persoane aflate în cele două mașini implicate, trei dintre acestea fiind transportate la spital.

„Echipajul SMURD a transportat la Unitate Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina o minoră, în vârstă de 17 ani, din localitatea Șopârlița, cu dureri la maxilar, șold, membrul inferior drept și dureri lombare. Tot la UPU Slatina a fost transportat și șoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident, în vârstă de 26 de ani, cu dureri lombare și dureri de șold. De asemenea, un bărbat, în vârstă de 90 de ani, cu dureri în zona cervicală și dureri toracice”, a spus reprezentantul ISU.

Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rămase pe carosabil în urma accidentului rutier.

La locul producerii evenimentului au ajuns și polițiștii rutieri, pentru a stabili împrejurările producerii acestuia.

„La fața locului au fost găsite două autoturisme avariate, trei persoane, unul dintre conducători auto și doi pasageri din ambele masini, necesitând îngrijiri medicale și fiind transportați la spital. Cercetările au fost efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, aceștia desfășurând activități pentru stabilirea cu exactitate a modului cum s-a produs accidentul”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar polițiștii rutieri au deschis dosar penal în care cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți