15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un biciclist a murit în urma unui accident rutier produs în Scornicești

- Advertisement -

Un bărbat de 57 de ani, din orașul Scornicești, și-a pierdut viața în urma unui grav accident de circulație produs în localitate. Din primele date, biciclistul a fost acroșat de un autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani, tot din Scornicești.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat despre faptul că pe Drumul Județean 703 C, în orașul Scornicești, a avut loc un eveniment rutier între un autoturism și o bicicletă. La fața locului a fost găsit autoturismul și bicicleta avariate, biciclistul, un bărbat de 57 de ani, din Scornicești, fiind decedat. Cercetările au fost efectuate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Scornicești, aceștia desfășurând activități pentru stabilirea cu exactitate a modului cum s-a produs accidentul”, a declarat Cristuian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Conducătorul autoturismului, un bărbat de 28 de ani, din orașul Scornicești, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar polițiștii rutieri au deschis dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți