10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

88 de îmbolnăviri noi cu virusul SARS-CoV-2 în județ, doar într-o zi. 3.929, bilanțul total

- Advertisement -

O nouă zi, încă o creștere a infecțiilor COVID-19 în Olt raportată de reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică. Autoritățile centrale au comunicat miercuri nu mai puțin de 88 de îmbolnăviri cu noul Coronavirus, acestea fiind înregistrate în doar 24 de ore. De la începutul pandemiei, bilanțul total al infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 a ajuns la 3.929 în județ.  

Grupul de Comunicare Strategică mai transmite că, distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi și internați în unitățile spitalicești oltene, numai în ultima zi au fost 18 persoane reconfirmate pozitiv cu infecția COVID-19.

Iar dintre cei 3.929 olteni diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2 sunt 114 care au murit de la începutul pandemiei, majoritatea acestora având și probleme de sănătate grave.

În județul Olt rata de incidență a cazurilor de Coronavirus la mia de locuitori, în ultimele 14 zile, este, potrivit datelor oficiale comunicate de Grupul de Comunicare Strategică, de 1,37, situându-ne deocamdată în zona verde.

Situația epidemiologică la zi

3.929 cazuri confirmate;
88 cazuri noi – un salariat Spitalul Județean de Urgență Slatina, unul la Școala Gheorghe Magheru Caracal, un angajat Nefrolab Caracal, restul cu transmitere comunitară;
1.236 persoane externate vindecate;
197 persoane internate;
23 pe Secțiile Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalelor din Slatina și Caracal;
13.694 persoane testate pentru depistarea infecției COVID-19, de la începutul pandemiei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți