12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Trei angajați ai APIA, testați pozitiv la virusul SARS-CoV-2. Un alt funcționar, confirmat la testul rapid

- Advertisement -

Doi salariați ai Centrului Local Slatina, dar și un funcționar al Centrului Local Caracal, ambele din cadrul Centrului Județean Olt al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), au test pozitiv la infecția COVID-19. Un al treilea angajat de la APIA Slatina este și el pozitiv, dar momentan doar în urma testării rapide.

Potrivit reprezentanților APIA, cei trei s-au testat la cerere miercuri pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2, fiind confirmați pozitiv prin test PCR. Pe lângă cei doi angajați APIA Slatina și cel de la Cararal există și un alt angajat, cel de-al treilea din Centrul Local Slatina care a fost confirmat pozitiv la testarea rapidă, urmând ca în cursul zilei de joi acesta să se testeze și prin test PCR.

„Ceilalți angajați, prezenți la serviciu din cadrul Centrului Local Slatina au fost testați și sunt negativi, urmând a se testa și funcționarii din Centrul Local Caracal. Conducerea instituției a luat măsura dezinfectării spațiului la cele două centre locale”, se arată într-un comunicat remis de APIA Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți