8.1 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coliziune între două autoturisme pe o stradă din Slatina

- Advertisement -

O coliziune violentă între două mașini a avut loc, vineri seara, pe strada Cireașov, din municipiul Slatina, la locul accidentului intervenind pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD.

Cele trei persoane aflate în cele două autoturisme implicate în evenimentul rutier au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre acestea ajungând la spital, spune Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

„Paramedicii SMURD au preluat și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Slatina, șofer al unuia dintre autoturismele implicate în accident. Pacientul prezenta traumatism cranio-cerebral și dureri în zona cervicală. Celelalte două persoane nu prezentau urme vizibile de traumă și au refuzat transportul la spital”, a declarat reprezentantul ISU.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență la locul evenimentului și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului.

Polițiștii rutieri s-au deplasat și ei la fața locului pentru a face cercetări și a stabili împrejurările producerii accidentului de circulație.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți