15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

S-a răsturnat cu mașina într-o curbă la Valea Mare, pe Drumul Național 65 – European 574

- Advertisement -

O femeie de 28 de ani, din municipiul Craiova, a ajuns la spital după ce vineri, în jurul orei prânzului, a fost implicat într-un accident de circulație produs pe Drumul Național 65 – European 574, în aproprierea comunei Valea Mare. Aceasta conducea un autoturism care s-a răsturnat pe carosabil, vehiculul fiind singurul implicat în evenimentul rutier.

Accidentul s-a produs într-o curbă la dreapta, pe panta de urcare de la Valea Mare spre municipiul Slatina, mașina răsturnându-se pe mijlocul drumului și rămânând pe plafon.

„O femeie de 28 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, s-a răsturnat pe panta de urcare de la Valea Mare spre Slatina, într-o curbă la dreapta. În urma evenimentului, conducătorul auto a fost rănit ușor și a fost transportat la Spitalul Slatina, pentru îngrijiri medicale, însă a refuzat internarea. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Rănita a primit primul ajutor de la salvatorii din cadrul ISU Olt. „Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit la un accident rutier, pe Drumul Național 65 – European 574, în zona localității Valea Mare. În accident a fost implicat un sigur autoturism, în care se afla doar conducătoarea auto. Pacienta, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Craiova, cu excoriații la membrele superioare, a fost asistă medical la locul evenimentului”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU.

Șoferița a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Având în vedere că a refuzat internarea în spital, evenimentul este cercetat de polițiștii rutieri ca și tamponare, iar tânăra a fost sancționată contravențional cu avertisment.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți