10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șoferii, opriți în trafic de polițiști rutieri și mascați înarmați. Dosare penale pentru cei depistați băuți

- Advertisement -

Polițiștii rutieri din Olt, însoțiți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale înarmați, au participat sâmbătă seara la o acțiune pe drumurile publice din județ pentru a depista conducătorii auto aflați sub influența băuturilor alcoolice. Peste zece șoferi au rămas fără permisul auto, cinci dintre ei fiind găsiți în trafic într-o stare avansată de ebrietate.

Oamenii legii au demarat razia de amploare la ora 18:00, iar pe parcursul a opt ore au constatat 11 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, au fost reținute 11 permise de conducere, dintre care cinci pentru conducerea unui vehicul având o alcoolemie de sub 0,40 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Prinși în stare avansată de ebrietate la Pârșcoveni și Bărăști

Patru conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat în stare de ebrietate la volan, unul dintre ei chiar fără a avea și permis auto. Însă, doi șoferi aveau o concentrație foarte mare de alcool în sânge, aceștia fiind opriți de polițiști la Pârșcoveni și Bărăști.

Sâmbătă seara, pe strada Ștefan Pîrșcoveanu, din comuna Pârșcoveni, a fost depistat un bărbat de 43 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 1,14 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Un altul, în vârstă de 39 de ani, din județul Olt, a fost oprit pe Drumul Județean 703 B, din comuna Bărăști, acesta conducând o mașină cu o concentrație alcoolică de 0,94 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. În ambele situații, pe numele șoferilor au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Și pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Caracal, sâmbătă seara, a fost găsit un bărbat de 48 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, acesta refuzând testarea alcoolscop și prelevarea de mostre biologice de sânge. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Puțin după miezul nopții de sâmbătă spre duminică, pe strada Balșului, din comuna Vulpeni, a fost oprit în trafic un tânăr de 19 ani, din localitate, care conducea o mașină fără a poseda permis de conducere și având o concentrație alcoolică de 0,16 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți