10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Anunţ

- Advertisement -

În conformitate cu prevederile H.G. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plǎtit din fonduri publice, Primǎria Oraş Corabia organizeazǎ  concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată (pe perioada mandatului actual al primarului oraşului Corabia) a postului contractual de conducere vacant de ADMINISTRATOR PUBLIC.

     La concurs se poate înscrie orice persoanǎ care îndeplineşte urmatoarele condiţii generale:
   – are cetǎţenia românǎ, cetǎţenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparţinând Spaţiului Economic European şi domiciliul în România;
   – cunoaşte limba românǎ, scris şi vorbit;
   – are varsta minima reglementata de prevederile legale;
   – are capacitate deplinǎ de exerciţiu;
   – are o stare de sǎnǎtate corespunzǎtoare postului pentu care solicitǎ înscrierea la concurs, atestatǎ pe baza adeverinţei medicale eliberatǎ de medicul de familie sau de unitaţile sanitare abilitate;

   – nu a fost condamnatǎ definitiv  pentru  savârşirea  unei  infracţiuni  contra umanitǎţii, contra statului ori contra autoritǎţii, de serviciu sau în  legǎturǎ cu serviciul, care împiedicǎ înfǎptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni sǎvârşite cu intenţie, care ar face-o incompatibilǎ cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

    Conditii specifice:

– absolvent de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, in domeniul ştiinţelor economice, juridice, administrative sau tehnice;

– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei: minimum 5 ani.

– cunoştinţe de operare pe calculator, cel puţin nivel mediu;

– abilităţi, calităţi si aptitudini: capacitate managerială, capacitate de analiză si sinteză, capacitatea de a lua decizii şi de a evalua impactul acestora, exercitatarea controlului decizional, comportament ȋn situaţii de criză, abilităţi de comunicare.

    Pentru înscrierea la concurs candidaţii vor  depune în perioada  10.11.2020 (ora 8ºº)- 23.11.2020 (ora 16ºº) la Serviciul Resurse Umane din Primǎria Oraş Corabia (Corabia, str. Cuza Vodǎ , nr.54), un dosar de concurs care va conţine urmǎtoarele documente:

a)cerere de înscriere la concurs;
b)copia actului de identitate sau orice alt document care atestǎ identitatea;

c)copia documentului care sǎ ateste nivelul  studiilor;

d)cazierul judiciar sau o declaraţie pe propria rǎspundere cǎ nu are antecedente penale care sǎ-l facǎ incompatibil cu funcţia pentru care candideazǎ (candidatul declarat admis la selecţia dosarelor, care a depus la înscriere o declaraţie pe propria rǎspundere cǎ nu are antecedente penale, are obligaţia de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, cel mai târziu pânǎ la data desfaşurǎrii primei probe a concursului);


e)adeverinţǎ medicalǎ care sǎ ateste starea de sǎnǎtate corespunzǎtoare, eliberatǎ cu cel mult 6 luni anterior derulǎrii concursului de cǎtre medicul de familie al candidatului sau de cǎtre unitǎţile sanitare abilitate;

f)copia carnetului de muncă sau, după caz,  adeverinţă care să ateste vechimea în specialitatea studiilor;

g)curriculum vitae, conform modelului comun european aprobat prin H.G. nr. 1021/2004;

h)proiectul de management  (pe suport de hârtie şi pe suport magnetic);

i)acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

    Actele prevǎzute la  lit. b)  c) si f) vor fi prezentate şi în original în vederea verificǎrii conformitǎţii copiilor cu acestea.

      Concursul se va desfǎşura la sediul Primǎriei Oraşului Corabia, în trei etape:

   a)selecţia dosarelor de înscriere – 24.11.2020, ora 15ºº
   b)proba scrisǎ – 14.12.2020, ora 10ºº
   c)interviul – 18.12.2020, ora 10ºº.

      Ȋn cadrul interviului va fi prezentat proiectul de management. Proiectul de management conţine, in principal, expunerea de metode, strategii, programe, proiecte, masuri ce vor fi avute in vedere in perioada de executare a contractului de management, estimări asupra posibilităţilor de realizare a obiectivelor si asupra gradului de îndeplinire a acestora, mijloace, expertize, experienţe ce se preconizează a se utiliza, analize asupra condiţiilor de dezvoltare economico – sociala, propuneri de imbunatatire si utilizare a tuturor factorilor implicaţi in transformarea, modernizarea si dezvoltarea urbanistica, creşterea economica si a nivelului de trai al populaţiei.

     Proiectul de management va fi  realizat şi prezentat astfel ȋncât candidaţii să facă dovada cunoştinţelor de operare pe calculator (realizarea si prezentarea rezumatului proiectului in Power Point, aceasta având ȋntre 10 si 15 slide-uri).

     Afişarea rezultatelor pentru fiecare probă este de o zi lucrătoare de la expirarea termenului de selectie a dosarelor/de la sustinerea probei scrise/sustinerea interviului.

    Termenul pentru depunerea contestaţiilor pentru fiecare din rezultatele celor 3 probe este de o zi lucrǎtoare de la afişarea rezultatelor.

    Soluţionarea contestaţiilor si comunicarea rezultatelor contestaţiilor este de o zi lucratoare de la data expirării termenelor de depunere a contestaţiilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți