8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două petreceri private organizate de un caracalean, oprite de polițiști

- Advertisement -

Oltenii continuă să nu respecte măsurile dispuse în timpul stării de alertă, în contextul actual al pandemiei de Coronavirus, și organizează petreceri private, deși acestea sunt strict interzise în această perioadă. Unul dintre ei este și un caracalean care a dorit să-și serbeze ziua onomastică, de Sfinții Mihail și Gabriel, timp de două zile la rând, însă de fiecare dată chefurile au fost întrerupte de oamenii legii.

Prima dată, olteanul a fost sancționat duminică după-amiază. „La data de 8 noiembrie, în jurul orei 16:25, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Poliția municipiului Caracal, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la locuința unui bărbat din localitate are loc o petrecere privată, fără a se respecta măsurile de distanţare socială. Polițiștii s-au deplasat la fața locului ocazie cu care au fost identificate opt persoane care nu respectă măsurile de distanțare socială, fiind aplicate patru sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.000 de lei, conform Legii 55 din 2020”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Același caracalean avea să fie amendat și luni, când a dorit să continue petrecerea începută înainte cu o zi înainte, unde participau tot opt persoane. „Pe 9 noiembrie, la ora 14:20, la locuința aceluiași bărbat, au fost identificate alte opt persoane, cu intenția de a continua petrecerea întreruptă ziua anterioară. Polițiștii ce s-au deplasat la fața locului au aplicat alte două sancțiuni contravenţionale, în valoare de 500 de lei, conform Legii 55 din 2020, privind  unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a adăugat reprezentantul IPJ.

Chiar dacă măsurile impuse sunt încălcate frecvent, polițiștii continuă să recomand oltenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți