2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Înmormântare cu aproape 50 de persoane, la Drăgănești Olt. Polițiștii au dat 12 amenzi

- Advertisement -

Mai multe filmări de la înmormântarea unui lider al romilor din orașul Drăgănești Olt, cu participarea a zeci de persoane, cai de rasă, porci la proțap și lăutari, au apărut pe rețeaua de socializare Facebook, iar în urma acestora oamenii legii s-au autosesizat și au constatat mai multe nereguli, fiind aplicate și amenzi.

În plină pandemie, la înmormântare participau aprozimativ 50 de persoane, iar polițiștii au intervenit împreună cu mascații și au dat 12 contravenții de 3.000 de lei.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că oamenii legii s-au autosesizat ca urmare a informațiilor și imaginilor apărute pe rețeaua de socializare cu privire la înmormântarea ce a avut loc duminică, 8 noiembrie, în orașul Drăgănești Olt.

„La data de 8 noiembrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu cu privie la faptul că în orașului Drăgănești Olt are loc înmormântarea unui cetățean din localitate la participă aproximativ 50 de persoane, fără a se respecta măsurile de distanţare socială. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Poliția Drăgănești Olt și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, fiind aplicate 12 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000 de lei, inclusiv organizatorului, conform Legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a spus reprezentantul Poliției Olt.

Având în vedere neregulile constatate, autoritățile recomandă încă odată cetăţenilor din județ să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile unde este obligatoriu și să nu se expună la riscuri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți