7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Număr record de infecții cu virusul SARS-CoV-2, raportate în Olt. 195 doar într-o zi

- Advertisement -

Județul Olt are aproximativ 4.500 de persoane diagnosticate cu infecția COVID-19, mai precis 4.494 de la începutul pandemiei, potrivit datelor oficiale raportate luni de Grupul de Comunicare Strategică. În ultima zi a fost un record de îmbolnăviri cu noul Coronavirus, respectiv 195, iar autoritățile de la Centru au anunțat din nou persoane cu rezultat pozitiv la retestarea pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică anunță că, distinct de cele 195 de cazuri nou confirmate, în ultimele 24 de ore, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi și sunt internați în unitățile medicale din județ, 22 de persoane au fost reconfirmate pozitiv cu infecția COVID-19. 

Din totalul de 4.494 de îmbolnăviri cu Coronavirus, Oltul înregistrează și 124 de decese ale unor persoane care au pierdut lupta cu boala, însă majoritatea dintre acestea aveau și alte probleme medicale grave.

Statisticile oficiale mai arată că rata de incidență a infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 la mia de locuitori, în ultimele două săptămâni, este de 1,36 în Olt, județul fiind unul dintre cele două județe ale țării rămase încă în zona verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți