6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Amenzi de 13.500 de lei pentru oltenii găsiți pe străzi, în timpul nopții

- Advertisement -

Activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 au fost mult mai intensificate în ultimele zile, în județul Olt, având în vedere și noile restricții intrate în vigoare începând de luni, 9 noiembrie. Neregulile găsite nu au întârziat să apară, forțele de ordine aplicând peste o sută de contravenții, din care zece, în valoare de 13.500 de lei, au fost pentru nerespectarea interdicțiilor de pe timpul nopții.

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul Coronavirus, sub autoritatea Prefecturii Olt, în județ au acționat poliţişti, jandarmi şi polițiști locali, în total peste 180 de forțe de ordine participând la controalele desfășurate marți.  

S-au verificat 90 de societăți comerciale, precum şi 71 de mijloace de transport persoane. Totodată, au fost legitimate puțin peste 502 persoane. Pentru abaterile constatate, oamenii legii au dat 103 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 32.250 de lei. Din numărul total de amenzi, 93 au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, respectiv nepurtarea măștii de protecție, în valoare de 18.750 de lei, şi zece pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasare/libera circulaţie, valoarea fiind de 13.500 de lei.

Forțele de ordine recomandă încă odată cetăţenilor din județul Olt să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți