8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatina: Un șofer băut a urcat cu autoturismul pe trotuar și a rupt un indicator rutier

- Advertisement -

Eveniment rutier mai puțin obișnuit pe strada Arcului din municipiul Slatina. Accidentul s-a produs în după-amiaza zilei de joi, un conducător auto aflat într-o stare avansată de ebrietate urcând cu mașina pe un trotuar și rămânând suspendat pe un semn de circulație pe care la rupt.

Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului pentru a cerceta împrejurările producerii evenimentului, pe numele șoferului, originar din Slatina, fiind întocmit dosar penal.

„Joi după-amiaza, în jurul orei 14:25, pe strada Arcului, din municipiul Slatina, un bărbat de 53 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a lovit un indicator rutier rămânând suspendat. Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la faţa locului, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,98 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Sursă foto: Royal Stance Slatina și Info Trafic Slatina – Grupuri Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți