10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autoturismul unui bălșean, furat din fața casei sale și vândut. Hoțul, prins și reținut

- Advertisement -

Un bărbat de 30 de ani, din orașul Balș, s-a ales cu dosar penal după ce a furat un autoturism pe care l-a condus fără a avea permis auto, apoi la vândut unui tânăr de 20 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj. Mașina avea să fie găsită chiar în capitala Băniei, iar hoțul prins după câteva ore și reținut de polițiști.

Evenimentul s-a petrecut în cursul zilei de vineri, spune Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

„În data de 13 noiembrie, în jurul orei 17:40, polițiștii olteni au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, de un bărbat din orașul Balș, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul ce se afla parcat în fața casei. Efective sporite de polițiști s-au mobilizat pentru găsirea mașinii, iar în urma activităților informativ-operative desfășurate de forțele din cadrul Poliției orașului Balș, în noaptea de 13 spre 14 noiembrie, la ora 01:00, aceasta a fost identificată în municipiul Craiova, județul Dolj, în posesia unui tânăr de 20 de ani, din localitate”, a declarat reprezentantul IPJ.

În urma investigațiilor efectuate, oamenii legii au stabilit că tânărul craiovean ar fi cumpărat autoturismul de la un bărbat de 30 de ani, din orașul Balș, care a fost identificat de polițiști.

„Din cercetările efectuate a reieșit faptul că bălșeanul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Tânărul 30 de ani, din orașul Balș, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, urmând a fi propuse măsurile legale”, a spus Cristian Grigorescu.

Hoțul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în cursul după-amiezii de sâmbătă urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, cu propunerea de arestare preventivă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți