2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sală de jocuri de noroc din Caracal, amendată că nu și-a suspendat activitatea. O petrecere, „spartă” de polițiști la Deveselu

- Advertisement -

Chiar dacă restricțiile sunt tot mai drastice pentru a preveni și limita răspândirea noului Coronavirus, acestea continuă să nu fie respectate de olteni. O sală de jocuri de noroc, inclusiv pariuri sportive, din Caracal a fost amendată de două ori, cu 20.000 de lei, pentru că nu și-a suspendat activitatea, în timp ce un chef organizat la Deveselu, unde participau nouă persoane, a fost întreruptă de oamenii legii. Toți petrecăreții au primit contravenții în cuantum de de 14.000 de lei.

O societate comercială din municipiul Caracal, cu specific de jocuri de noroc, a fost identificată joi de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, că nu respecta măsura de suspendare temporară a activității. Societatea a fost amendată în valoare de 10.000 de lei. Aceeași sală de jocuri de noroc și pariuri sportive a fost identificată și ziua următoare că nu respectă măsura de suspendare temporară a activității, iar polițiștii i-au aplicat încă o sancțiune contravențională de 10.000 de lei.

Și în seara zilei de joi oamenii legii din cadrul Secției de Poliție Deveselu aveau să dea amenzi drastice, după ce au „spart” un chef. Forțele de ordine s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în locuința unui tânăr de 22 de ani, din comuna Deveselu, a fost organizată o petrecere privată. În urma cercetărilor efectuate, au fost identificate nouă persoane, acestea fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 14.000 de lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți