19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Diagnosticată cu COVID-19, asistenta șefă a Secției ORL de la Spitalul Municipal Caracal, răpusă de boală

- Advertisement -

Încă un cadru medical dintr-o unitate spitalicească din Olt, diagnosticată cu noul Coronavirus, a încetat din viață. Eugenia Roșca, în vârstă de 61 de ani, asistenta șefă a Secției ORL de la Spitalul Municipal Caracal, unitatea medicală suport COVID-19 din județ, este cea răpusă de boală, informația fiind confirmată de Liviu Radu, managerul unității medicale.

Potrivit unor surse medicale, de două săptămâni asistenta medicală era internată la Spitalul Caracal, aceasta prezentând simptomatologie specifică virusului SARS-CoV-2, iar inițial a fost internată pe secția unde își desfășura activitatea. Deși nu se cunoștea că suferea de alte boli, câteva zile mai târziu starea de sănătate a femeii s-a agravat fiind internată pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă a unității medicale suport COVId-19 din județul Olt.

Asistenta șefă a Secției ORL a pierdut lupta cu boala în dimineața zilei de duminică, acesta fiind primul cadru medical din Spitalul Municipal Caracal, diagnosticat cu noul Coronavirus, care a murit.

La aflarea tristei vești, pe pagina de Facebook a asistentei medicale Eugenia Roșca au fost postate mai multe mesaje de condoleanțe, unul dintre ele aparținând unuia dintre foștii directori ai unității spitalicești, economistul Marian Mitran.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți