10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei amenzi și suspendarea activității pentru sala de jocuri din Caracal

- Advertisement -

Ca și când nu ar fi fost de ajuns cele două amenzi de 20.000 de lei primite zilele trecute, sala de jocuri de noroc, inclusiv pariuri sportive, a continuat să funcționeze și sâmbătă, deși acest lucru este strict interzis având în vedere restricțiile impuse de starea de alertă, în contextul actual al pandemiei de Coronavirus. Polițiștii i-au aplicat o nouă amendă și, totodată, a luat decizia de a închide firma respectivă.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că pe 14 noiembrie o societate comercială, din municipiul Caracal, cu specific de jocuri de noroc, a fost identificată de polițiștii din localitate, că nu respectă măsura de suspendare temporară a activității. Societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei. De asemenea, a fost luată măsura complementară a suspendării activității.

În afară de închidere, timp de trei zile la rând sala de jocuri, care are și pariuri sportive, a fost amendată de oamenii legii cu 30.000 de lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți